Itinerare

Latest

November 8, 2012

Mali i Dajtit

Posted By admin

No Comments

Categories: Itinerare

Dajti eshte nje mal rreth 1600 metra i larte, ku ciklistet mund te ngjiten nga rruga automobilistike, ose nga teleferiku. Zbritja eshte e shpejte dhe e rrezikshme, e praktikueshme gjithmone pasi te jene marre te gjitha masat e sigurise.

November 8, 2012

Arbana

Posted By admin

No Comments

Categories: Itinerare

Arbana eshte nje fshat jo larg Tiranes, drejt te cilit mund te shkohet me ane te nje rruge te asfaltuar, pa ndryshime te forta te lartesise. Kjo rruge eshte perdorur ne kohe te ndryshme si pjese e stervitjes se perditshme te ciklisteve rrugore.

November 8, 2012

Qafmolla XC

Posted By admin

No Comments

Categories: Itinerare

Pista e Qafmolles eshte nje itinerar i veshtire, qe kerkon pergatitje, por qe gjithsesi nese tregohet kujdes teknik nga ana e organizatoreve, mund te perballohet edhe nga cikliste amatore. Zgjat rreth 30 km, dhe eshte kryesisht zbritje.